Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitolaan liittyminen

Tervetuloa mukaan!

Kiinnostaako hoitolaan liittyminen? Siinä tapauksessa olet juuri oikeassa osiossa! Tämä osio pitää sisällään kaiken oleellisen tiedon, jota tulet tarvitsemaan liittyessäsi, sekä liittymisesi jälkeen hoitaessasi. Ennen kuin jatkat tästä pidemmälle, tarkistathan että vapaita hoitajapaikkoja on vielä jäljellä. Mahdollisesta extrapaikasta on myös mahdollisuus sopia erikseen, mikäli todella haluat mukaan hoitajakaartiimme!

Sen pitemmittä puheitta, päästän sinut jatkamaan lueskelua. Mikäli minkäänlaista epäilystä tai kysyttävää ilmenee, otathan rohkeasti yhteyttä esimerkiksi chatin puolella, jossa myös muut hoitajat voivat auttaa!

Säännöt ja käytännöt

▶ Esiinny vain omalla nimimerkilläsi. Älä varasta toisen nimeä, tai esiinny jonain muuna.
Tiedät jotain pokémoneista. Poppy on varsin aloittelijaystävällinen hoitola, mutta jonkinlainen pohjatieto pokémoneja koskien olisi hyvä olla, jotta hoitaminen ja ylläpito olisi mahdollisimman mutkatonta.
 Ylläpidon, muiden hoitajien ja vierailijoiden haukkuminen ja/tai kiusaaminen on ehdottomasti kielletty.
 Pidäthän varmasti hauskaa!

Sinä kouluttajana Poppyssa 

Aloittaessasi hahmosi suunnittelun, aloita valitsemalla kouluttajakuvasi esimerkiksi täältä. Löydettyäsi sopivan kuvan, pääset kirjoittamaan hahmollesi luonteen. Luo hahmostasi sellainen, josta sinun on helppo kirjoittaa. 

Voit myöhemmin muokata hoitajatietojasi, mikäli esimerkiksi luonteessa on mielestäsi puutoksia. Kouluttajakuvan voit myös vaihtaa myöhemmin. Hahmon uudelleen luominen onnistuu myös yhden kerran.

Aloituspokémonisi 

tarinat ja kirjoittaminen 

Hoitoloiden tuttuun tapaan myös Poppyssa hoidetaa hoitotarinoiden avulla. Tarinoita on mahdollista kirjoittaa hoitolan omaan vieraskirjaan, tai omalle hoitosivulle josta ylläpito käy tarinan lukemassa.

Tarinoissa k18-materiaali on sallittua, mikäli siitä mainitsee erikseen sillä hoitolan muissa hoitajissa ja/tai vieraissa voi olla nuorempia lukijoita. Tarinan on oltava vähintään 500 sanaa pitkä, jolloin se menee läpi ja arvioitavaksi. Muiden tarinoiden matkiminen ja/tai kopioiminen on ehdottomasti kiellettyä.

Jokaisesta tarinasta hoitaja saa palkkioksi rahaa ja valuuttana meillä toimii PR eli pokéraha. Rahalla voit ostaa kaupasta erilaisia esineitä ja tarvikkeita. Myös tarinassa esiintyneet pokémonit saavat tarinan sisällöstä riippuen kokemuspisteitä (exp).

Lomake

 

©2020 ᴘᴏᴘᴘʏ - suntuubi.com